Vaders, ik weet welke invloed vaders hebben op hun kinderen en mooi om te zien dat de relatie tussen kind en ouder sterk kan worden namate de tijd verstrijkt. In deze aflevering ga ik in gesprek met Patrick Timmermans de oprichter van VaderVisie over dit mooie onderwerp. De kracht die vaders hebben naar en over hun kinderen in meeste pure en liefdevolle manier. Patrick en ik delen uit onze eigen ervaringen en komen tot een mooi gesprek terwijl wij in de natuur zitten.

Volg je mij al via,  Instagram, Facebook of Youtube want hier deel ik elke dag toffe content hoe jij sterker, daadkrachtiger en met volledige focus en helderheid je mooiste leven kan gaan leven. 

Heb je vragen voor mij over de podcast afleveringen stel deze dan via: info@paulfolmer.nl

Wil je een persoonlijke verdieping op jou situatie of om te onderzoeken wat jouw volgende stap kan zijn om je doel te behalen, klik dan hier en claim je plek.

Wil je meer informatie over Patrick en VaderVisie : www.vadervisie.nl 

🔥Draag je de Podcast een warm hart toe? Je kan de Podcast een rating geven van 5-sterren of laat een review achter in de app die je gebruikt om te luisteren. Als je het deelt via een van de socials, dank je wel🍀, tag mij dan @Paulfolmer🔥

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App