In deze podcast aflevering ga ik in gesprek met Tibor Olgers en leggen wij bloot en open op tafel waarom wij mannen meer onze masculiene energie moet laten gelden. Een eerlijk en doortast gesprek waarom de polarisatie tussen mannen en vrouw goed is, zodat we van elkaar kunnen leren. Een van de vragen die beantwoord worden is; Hoe word je aantrekkelijk voor de ander! Het antwoord hoor je in de aflevering.

 

Doe de checklist Klik hier.

 

Wil je aan de slag met jouw masculiniteit? Wil jij de touwtjes in handen krijgen en je eigen LOT bepalen vanaf nu? Dan is personal coaching echt is voor jou! Twijfel je of dit iets voor jou is of wil je eerst kennis maken, vraag dan het gratis groei gesprek aan via deze link.

 

Volg je mij al via,  Instagram, Facebook of Youtube want hier deel ik elke dag toffe content hoe jij sterker, daadkrachtiger en met volledige focus en helderheid je mooiste leven kan gaan leven. 

Heb je vragen voor mij over de podcast afleveringen stel deze dan via: info@paulfolmer.nl

 

🔥Draag je de Podcast een warm hart toe? Je kan de Podcast een rating geven van 5-sterren of laat een review achter in de app die je gebruikt om te luisteren. Als je het deelt via een van de socials, dank je wel🍀, tag mij dan @Paulfolmer🔥

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App