Jaap Hulsmann hij is mij coach en mentor op het gebied van business. In deze podcast ga ik met hem in gesprek over wat hem er toe heeft gebracht het werk te gaan wat hij nu doet en de keuzes die hij maakt om zijn leven zo in te delen als hij dat nu doet. Wat maakt het dat de reis van persoonlijke ontwikkeling zo leuk, interessant en oneindig is. Dat ontdek je in deze aflevering.

 

Doe mee met Training waar ik aan het einde van de podcast over praat. De eerste editie is aanstaande zaterdag om 10:00 meer informatie vind je hier.

of

Doe de checklist Klik hier.

 

Wil je aan de slag met jouw masculiniteit? Wil jij de touwtjes in handen krijgen en je eigen LOT bepalen vanaf nu? Dan is personal coaching echt is voor jou! Twijfel je of dit iets voor jou is of wil je eerst kennis maken, vraag dan het gratis groei gesprek aan via deze link.

 

Volg je mij al via,  Instagram, Facebook of Youtube want hier deel ik elke dag toffe content hoe jij sterker, daadkrachtiger en met volledige focus en helderheid je mooiste leven kan gaan leven. 

Heb je vragen voor mij over de podcast afleveringen stel deze dan via: info@paulfolmer.nl

 

🔥Draag je de Podcast een warm hart toe? Je kan de Podcast een rating geven van 5-sterren of laat een review achter in de app die je gebruikt om te luisteren. Als je het deelt via een van de socials, dank je wel🍀, tag mij dan @Paulfolmer🔥

Share | Download(Loading)

Play this podcast on Podbean App